Home   contact   groothandel
 
  verf   behang   gordijnen en zonwering   vloerbekleding   decoratie   actie   kleuradvies   diensten   stickers  
 
             
 
Trends

Vloerbekleding is een niet te verwaarlozen aspect bij het inrichting van een ruimte. Het is belangrijk dat de juiste keuzes gemaak worden, daarom helpt TVD je om trendy met praktisch te combineren: nieuwe vloerbleding moet immers niet alleen de ruimte opwaarderen qua stijl en design, het moet ook geschikt zijn om op de spelen, leven en wonen.

Ons ruime aanbod laat je toe om te experimenteren, of zelfs: te puzzelen met verschillende soorten of modellen.

 
Moduleo

Revolutionaire vinylstroken en -tegels. Klik op de knop voor meer info.

 
 
Assortiment

Tapijt

Je kiest voor gezelligheid en warmte. Tapijt vind je in alle tinten en structuren: TVD beschikt over een gamma aan mogelijkheden en combinaties. Uiteraard kun je ook karpetten (met randafwerking) laten maken. Door de opmars van het voltapijt en de bijhorende technische evoluties scoren tapijten beter dan ooit qua kwaliteit en ondehoudsvriendelijkheid.

Tapijttegels

Tapijttegels geven je alle knusse voordelen van gewoon tapijt maar laten je toete gaan experimenteren en combineren.
Ook praktisch is het zeer goed gezien: je kunt de tegels afzonderelijk vervangen indien er grote vlekken op zijn; ook het plaatsen is een plezier!

Laminaat

Laminaat combineert het natuurlijk karakter van parket met de praktische voordelen van bijvoorbeeld vinyl. De talrijke dessins (uiteraard hoofdzakelijk geïnspireed op hout- en steensoorten) zorgen ervoor dat je zeker je gading vindt.

Door de technische evolutie van de laatste jaren benadert laminaat de hout-look quasi perfect. Het klik-systeem voor de plaatsing is een ander pluspunt.

Linoleum

Linoleum zou het ideale materiaal voor de huiskunstenaar kunnen zijn: in alle mogelijke kleuren te krijgen, in alle mogelijke modellen te knippen en te combineren of te puzzelen. Linoleum geeft je als geen ander de kans om op je eigen gekke ideeën te lopen. Linoleum is bovendien een natuurproduct.

Vinyl

Deze vloerbekleding heeft tal van praktische voordelen: makkelijk onderhoud, lange levensduur, dempende en flexibele kwalieiten,... zijn er enkele van. Daarnaast leent het materiaal zich ook voor dessins van allerhande patronen en motieven. Ongetwijfeld een voordeel als je je creativiteit met het praktische wil combineren.

Vinylstroken en -tegels

Deze vloerbekleding heeft tal van praktische voordelen: makkelijk onderhoud, lange levensduur, dempende en flexibele kwalieiten,... zijn er enkele van. Daarnaast leent het materiaal zich ook voor dessins van allerhande patronen en motieven. Ongetwijfeld een voordeel als je je creativiteit met het praktische wil combineren.

 
 
 
 
Stock vinyl

TVD beschikt over een uitgebreide stock aan vinyl aan zeer scherpe prijzen.

 
Stock Quick Step

Onze voorraad op stock van Quick Step is verdubbeld. Je hebt direct het gewenste aantal vierkante meters mee naar huis!

 
Nieuwe afdeling


De afdeling van de vloerbekleding werd volledig vernieuwd. Voortaan vind je ook hier een zeer grote stalen- en inspiratiewand.

De staalboeken worden netjes en overzichtelijk gepresenteerd; en aan de nieuwe infobalie krijg je uiteraard advies op maat.


 
 
 
 
             
 
 
 
 
  Verf
Behang
Gordijnen en zonwering
Vloerbekleding
Decoratie- en geschenkartikelen
Reinigings- en onderhoudsproducten
  Acties
Kleuradvies
Diensten
Decoratieve stickers
  Home
Contact
Groothandel
Disclaimer
  Schrijf je in op onze
nieuwsbrief en blijf op de hoogte: